Good Service - Design Bureau

Good Service

Monday, April 23rd, 2012

For a new Social Services Center in Móstoles, Madrid, Spain, architects dosmasunoarquitectos opted to create a functional building with the maximum volume allowed for the plot of land in a newly developed area, but also to arrange the building components for ease of maintenance. The space contains both offices (which can be made accessible or restricted to the public as needed to create waiting rooms or break rooms) and a multi-purpose hall for gatherings—that's the let's-go-green room in the photos. The architects wrapped the whole place in a thin, regulating skin which acts a thermal and visual filter—giving some privacy to those inside, but also some great views of the outside from within. Dare we say this sounds the kind of place that could give a city government a reputation for smarts and efficiency?

Tagged with: